4MATIC-turvallisuuskiertue

4MATIC-turvallisuuskiertue

Mercedes-Benzin nelivetomallit nyt koko Suomen kattavalla turvallisuuskiertueella

Yksi auto. Rajattomat mahdollisuudet.

Mercedes-Benz C-sarja on muunneltavuudessaan täysin omalla tasollaan.

Made in Uusikaupunki

Mercedes-Benz A-sarja Suomi100 Edition. Kattavasti varusteltu juhlamalli nyt huippuedulliseen hintaan.

Nyt myös 4MATIC -nelivetona.

Keväällä lanseerattu E-sarjan sedan sai seuraa syksyllä julkaistusta farmarista. Nyt molemmat mallit ovat saatavilla myös 4MATIC-nelivetona.

Kuin kotonaan sekä tiellä että maastossa.

Tutustu kiertueella koeajettaviin SUV-malleihin, tunnistat ne G-kirjaimesta.

26 paikkakuntaa,
11 mallia, 1 tähtimerkki.

Tule tutustumaan Mercedes-Benz 4MATIC -nelivetomalleihin ja kiertuetarjouksiin koko Suomen kattavalla 4MATIC-turvallisuuskiertueella. Koeajossa kaikkiaan 11 tähtimallia, kuten monipuolinen C-sarja, uusi E-sarja sekä monia muita 4MATIC-nelivetomalleja. Koeajossa lisäksi Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi lanseerattu A-sarjan Suomi 100 Edition.

Uskomattomia kiertuetarjouksia

Mercedes-Benz uutuusmallien lisäksi kiertueella on luvassa ainutlaatuisia paikkakuntakohtaisia tarjouksia. Pakkanen saattaa kiertueen aikana kiristyä, mutta 4MATIC-turvallisuuskiertueella hinnat lauhtuvat ympäri Suomen.

A-sarja Suomi 100 Edition 27 998 €

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi saat nyt kattavasti varustellun A-sarjan Suomi 100 Edition -mallin huippuedulliseen juhlahintaan. Uudessakaupungissa valmistettu A-sarja on kunnianosoitus Suomen itsenäisyydelle, laadulle ja työlle.

C-sarjaan 4MATIC-neliveto nyt 990 €

Yksi auto. Rajattomat mahdollisuudet. Dynaamisen urheilullinen vai klassisen elegantti? Päätös on sinun, sillä Mercedes-Benz C-sarja on muunneltavuudessaan täysin omalla tasollaan. 4MATIC-nelivedolla varustettuna se kykenee lisäksi vastaamaan entistäkin paremmin haastaviin pohjoisen olosuhteisiin.

KarttaRuka

Koko Suomen kattavaa turvallisuutta.

Mercedes-Benz 4MATIC -nelivetomallisto koeajettavissa Rukan kylässä talvisesongin aikana viikoilla 8—10:

Koeajopäivät tiistai—torstai 21.2.—9.3. klo 14—18

Tervetuloa tutustumaan!

Kiertueella kaikkien aikojen 4MATIC-mallisto

4MATIC-turvallisuuskiertueella esittelemme 11 kaikkiin olosuhteisiin sopivaa malliamme. Esillä on autoja monenlaisiin makuihin ja tilanteisiin – yhteistä niille on Mercedes-Benzille tyypillinen edistyksellisyys, ylellisyys ja turvallisuus.

Turvallisuus – mitä se merkitsee sinulle?#koskaturvallisuus

Katso mitä turvallisuus merkitsee Mercedes-Benz-tähdille.

Turvallisuus on yksityiskohtien yhteispeliä.

Mercedes-Benz on koko olemassaolonsa ajan kuulunut autoalan turvallisuuden edelläkävijöihin. Aktiivisella työllä ja innovaatioilla on saavutettu hienoja edistysaskelia, kuten esimerkiksi jäykkä turvakori ja 4MATIC-nelivetojärjestelmä. Turvallisuuskiertueella haluamme nostaa turvaratkaisumme esille uudella tavalla ja tuoda ne kaikkien suomalaisten saataville edullisilla tarjoushinnoilla.